Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020, 19:48

Βασική απουσία μέτρησε ο ΠΑΟΚ επιστρέφοντας στο γήπεδο για προπόνηση, την πρώτη υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού καθοδηγητή του, Κώστα Μέξα.

Στο PAOK Sports Arena δεν εμφανίστηκε ο Άνταμ Σμιθ. Ο Αμερικανός γκαρντ, χωρίς να έχει ενημερώσει κανέναν στην ομάδα, δε δήλωσε παρουσία στο «Παλατάκι», προκαλώντας άμεση κινητοποίηση για την αναζήτηση του. Επαφή υπήρξε με τον Αμερικανό εκπρόσωπό του, στον οποίο μεταφέρθηκε πως ο πελάτης του έχει το περιθώριο να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ ως την Τετάρτη (12/2).

Οι «ασπρόμαυροι» εξηγούν, εμφατικά, πως ο Σμιθ δεν είχε καμία δικαιολογία για να λείπει από την έναρξη της σύντομης προετοιμασίας της ομάδας και πως είναι οικονομικά τακτοποιημένος.

Ο Αμερικανός γκαρντ, υπενθυμίζεται, ήταν προγραμματισμένο να συμμετέχει στο All Star Game που διεξήχθη στο Ηράκλειο (8-9/2). Την ύστατη στιγμή, εντούτοις, προτάσσοντας ανάγκη για ξεκούρασή του, ζήτησε να μην ταξιδέψει για την Κρήτη και αντικαταστάθηκε από τον Μπόμπι Μπράουν.

Επίσημα, για τη σημερινή πρώτη προπόνηση με τον Κώστα Μέξα, οι Θεσσαλονικείς ανέφεραν:

«Ο ΠΑΟΚ μπήκε και πάλι σήμερα στο γήπεδο και με την καθοδήγηση του Κώστα Μέξα, η ομάδα ξεκίνησε προπονήσεις, στο πλαίσιο της μίνι προετοιμασίας κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος και ενόψει της συνέχειας της EKO Basket League.

Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ στην πρώτη ομιλία του προς τους παίκτες ζήτησε από όλους να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά: «η ποιότητά σας δεν δικαιολογεί την βαθμολογική θέση της ομάδας. Για αυτό και θα πρέπει να δουλέψουμε, τώρα που υπάρχει χρόνος και ένα μόνο παιχνίδι την εβδομάδα, ώστε αυτή η ποιότητα να φανεί και στο γήπεδο».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020, 19:51

Περισσότερα Εδω