Καθημερινά, στις 14:00 και 19:00 

«Amazing Train Journeys»

Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής KWANZA που θα ολοκληρωθεί σε εφτά ωριαία επεισόδια( 9ος κύκλος).
Συνάντηση ανθρώπων κατά μήκος των διαδρομών και ανακάλυψη νέων ονείρων, αυτό είναι το DNA αυτής της επιτυχημένης σειράς, η οποία ανανεώνεται συνεχώς. Επιλέγοντας το τρένο ως μέσο ταξιδιού, επιλέγουμε να ανακαλύψουμε, να ονειρευτούμε … και να συναντήσουμε άτομα από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.
Ο Philippe Gougler, ο μάρτυρας- ταξιδιώτη μας, είναι πεπεισμένος ότι χωρίς την ανθρώπινη συνάντηση δεν υπάρχει ταξίδι. Σε κάθε χώρα, σε κάθε περιοχή, σε κάθε πόλη, το τρένο είναι το ιδανικό μέρος για να μοιραστούμε τις εμπειρίες της ζωής των απλών αλλά μοναδικών επιβατών. Από τους μετακινούμενους στο Shinkansen στην ομάδα διαλογής αλληλογραφίας της Σρι Λάνκα, ο Philippe συναντά τους ντόπιους και με αυτόν τον τρόπο γνωρίζει την ιδιαιτερότητα και την ανθρωπιά τους.

Eπεισόδιο 1:      ΑΛΒΑΝΙΑ [ALBANIA]
Σε αυτό το επεισόδιο, ο Φιλίπ Γκουγκλέ μας ταξιδεύει στην Αλβανία. Στα Τίρανα, την πρωτεύουσα της χώρας, θα δοκιμάσει μια τοπική σπεσιαλιτέ από τα χέρια ενός ψήστη. Το τρένο θα τον οδηγήσει πρώτα στο Ελμπασάν στην καρδιά της αλβανικής επαρχίας, κι έπειτα στο Μπεράτ, την πόλη με τα χίλια παράθυρα. Κατόπιν, θα επισκεφτεί ένα από τα ομορφότερα τοπία της χώρας, τη λίμνη Κομάν στη Βόρεια Αλβανία, την οποία και θα διασχίσει με ένα εκπληκτικό πλωτό λεωφορείο. Στη συνέχεια, θα πάρει ξανά το τρένο και θα κινηθεί προς τον Νότο, με προορισμό το Δυρράχιο στις ακτές τις Αδριατικής. Στη διαδρομή του αυτή, θα συναντήσει τη Λαλί, μία «ορκισμένη παρθένα» με στρατιωτική αμφίεση, η οποία αποτελεί ζωντανή απόδειξη του πόσο βαθιά ριζωμένες είναι ακόμη οι παραδόσεις στη συνείδηση του αλβανικού λαού.

Το Ντοκιμαντέρ αναρτάται στη διεύθυνση :

 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω